Uutisia

Uutisia, kuvia ja infoa Juhamatin tekemisistä sekä tapahtumista julkaistaan pääasiallisesti Facebookin Juhamatti-sivulla. Seuraamalla sivua pysyt perillä missä mennään. Lisäksi Facebook-sivun julkaisut peilataan automaattisesti mm. tämän sivun vasempaan laitaan.


05.06.2017 – JUHAMATTI voitti Kuukauden Levy -äänestyksen

Paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen on voittanut Juhamatin comeback-albumi Jylhämaa

Komeaäänisen Juhamatin musiikkiura alkoi jo 1960-luvun lopulla. Hän voitti Apu-lehden organisoiman Iskelmä-haavi -kilpailun vuonna 1975. Ensialbumi Fanny Fanny valloitti listoja 40 vuotta sitten.

Juhamatti nousi maan suosituimpien iskelmälaulajien kärkikaartiin 1980-luvulla, jolloin hän sai neljä kultalevyä. Juhamatin tunnetuimpia levytyksiä ovat Volga, Pieni ja lämpöinen, Moody Blue, Voitko unohtaa, Kerran ainoastaan, Niin paljon kuuluu rakkauteen, Rakkaudella ja Vain rakkaus.

2000-luvulla Juhamatti suuntasi tarmoaan jalkapallojuniorien valmentamiseen. Vuonna 2015 ilmestynyt kokoelmalevy herätti Juhamatin fanit ja mies ryhtyi keikkailemaan uudella innolla. Veikko Samulin säveltämä ja Timo Jokisen sanoittama Haikeus palkittiin Vuoden 2016 Tanssihittinä Lavakauden päättäjäisissä, joissa Juhamatti myös ryhtyi yhteistyöhön 80-luvun menestysalbumiensa tuottajan Hans Raution kanssa.

Korkean profiilin Jylhämaa-albumille pestattiin maan parhaita tekijöitä kuten Tapio Lauhamaa, Petri Munck, Niklas Nylund, Esko Koivumies, Hannu Takala ja Jari Holm. Sovituksista vastaavat pääosin studiovelhot Nylund ja Munck. Levyn teossa on ollut mukana myös Seinäjoen kaupunginorkesterin muusikoita.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

JUHAMATTI

– Vanhalta konkarilta uutta maukasta musaa… Jussi Häkkilä / Radio Pooki
– Juhamatin upeassa äänessä soi elämänkokemus ja tyylitaju. Vain harva laulaja tekee ikämiehenä uransa parhaita levyjä. Jylhämaa on loistava paluu suomalaisen musiikin kärkikaartiin. Reijo Glad / Radio Sandels
– Albumissa on ajatusta, se ei ole mikään sekalaisten laulujen kokoelma. Jylhämaa on matka Juhamatin musiikilliseen maailmaan. Levy kestää kuuntelua ja aikaa sekä sisältää monta klassikon asemaan nousevaa hittiä. Pentti Teräväinen / Radio Musa


 30.05.2017 – Juhamatin virallinen nettisivusto Juhamatti.fi on uusiutunut.


 12.05.2017 – Kuuntele potpuri Juhamatin uudesta levystä Jylhämaa.

Kuuntele 40 sekunnin pätkä jokaisesta kappaleesta, ihastu ja tilaa!

1. Jylhämaa
2. Ei kukaan muu
3. Mestari
4. Haikeus
5. Tanssit hymyillen
6. Kun kahden ollaan
7. Sieluni kapteeni
8. Hyppää kyytiin vaan
9. Kiviä kengissäin
10.Totta vai tarua
11. Yössä reggae soi
12. Hyvää yötä maa


29.03.2017 – Juhamatin uusi bändi ROSALIE

Kevät 2017 toi muutoksen tuulia. Juhamatti ja Rosalie päättivät yhdistää voimansa ja niin syntyi uusi tanssikansaa ilostuttava kokoonpano Juhamatti & Rosalie.

Rosalie soittaa tanssimusiikkia laidasta laitaan varmalla ja ammattitaitoisella otteella, maustettuna runsailla lauluharmonioilla. Bändi koostuu ”aina” soittaneista ammattilaisista. Rosalien setit sisältävät tanssittavia kappaleita (perinteistä, iskelmää, slovareita) ja mikäli ilta vaatii ns. ”menopaloja”, sekään ei ole ongelma.

Rosalie: Veli Kuja-Halkola, laulu, haitari
Kimmo Mänty, haitari, koskettimet, basso, laulu
Hannu Luostari, rummut, laulu
Marko Lapiolahti, kitara, laulu